Trouwfeest van mijn zus

Volgende maand moet ik naar het trouwfeest van mijn zus. Ik moet voor mezelf dus ook nog op zoek gaan naar een gepaste outfit. De laatste tijd voel ik me echter niet zo goed in mijn vel. Ik heb me namelijk een beetje laten gaan en ben een paar kilootjes aangekomen. Op de trouw van mijn zus wil ik er geweldig uitzien in een mooie strakke jurk, maar dan moet ik eerst dus wat gewicht verliezen. Aangezien ik nog maar een maand de tijd heb om er stralend uit te zien ben ik op zoek naar middeltjes die het proces een beetje kunnen versnellen.

Ik heb dan ook besloten om afslanksupplementen te gaan nemen om de natuur een beetje te helpen. Mijn oog is gevallen op Pure Garcinia Cambogia. Dit supplement wordt gemaakt van een vrucht die in Azië groeit en die heel wat gezonde eigenschappen heeft. De schil van de vrucht bevat HCA (hydroxycitric). Deze stof zorgt ervoor dat het voedsel dat je eet wordt omgezet naar energie in plaats van naar vet en je krijgt er minder honger van.  Alleen maar voordelen dus!

Op internet zie je zoveel van dit soort supplementen met succesverhalen, maar je bent natuurlijk nooit zeker of het wel echt werkt. Ik heb dan ook even nagekeken of er wetenschappelijk onderzoek is gedaan naar de werking van dit middel. En ja, ik heb heel wat studies gevonden. Uit één van deze studies blijkt dat 16 % van de gebruikers minder aten per dag en dus ook gewicht verloren.

Enkel een pilletje nemen is natuurlijk niet voldoende. Om een optimaal effect te bekomen wordt er ook aangeraden om op je eten te letten en voldoende te bewegen. Een magische pil is het dus niet.

Nu moet ik nog uitzoeken voor welk merk ik wil gaan. Er zijn immers heel wat merken met Garcinia cambogia die gevuld worden met goedkope middelen waardoor je niet het gewenste effect krijgt en ook kans hebt op onaangename bijwerkingen. Een goed merk moet 60 % HCA bevatten. Zo niet, wordt je lichaam niet voldoende aangespoord om gewicht te verliezen.